Home JCI Girona Què volem ?

Que volem

Correu electrònic Imprimeix PDF

Volem Contribuir
Volem Millorar-nos
Volem Amistat
Volem Oportunitats

 

Volem Contribuir

Volem integrar la nostra vida en un fi social útil, contribuir a fer un món millor. És el nostre esperit jove. Observem el nostre voltant i ens preguntem a què hem de contribuir. I després ... a l'acció!.

Volem respecte cap a la vida, la societat, la natura i cap a la persona. El futur és de les persones valentes i que miren cap a fora.

Cada any ens dediquem a una causa concreta. Les joves cambres de catalunya, conjuntament i coordinades per la Federació de Joves Cambres, escollim un tema reivindicatiu que necessiti la conscienciació cívica de la població. A nivell local planifiquem i organitzem actes que evidenciïn el problema i l'escenifiquem en un lloc públic a la trobada de la gent. Tots els actes es plantegen d'una forma divertida i involucrem les forces civils i les administracions.

 

Volem Millorar-nos

Volem acció i volem formació per desenvolupar-nos plenament com a persones. Gaudir dels nostres potencials amb el suport d'una organització de joves pensada amb aquesta finalitat.

Volem donar sortida a les nostres inquietuds, donar-li una realitat a la nostra voluntat.

Volem aprofitar i viure la nostra joventut. Pensem que som amos de la nostra vida, si la construïm nosaltres mateixos. Vine a desenvolupar el tema que vols. Hi trobaràs gent molt motivada perquè ens agermana l'acció. A Jove Cambra cadascú actua de la millor forma que creu: fes la Jove Cambra !!.

La formació és un aspecte essencial de les nostres activitats per entrar en la societat del nou mil.leni coneixent les seves novetats; com ara: nous mercats financers, sectors emergents, ciències alternatives, desenvolupament personal, l'euro, etc. Per aprofitar els avantatges d'una societat més complexa.

Gràcies a la Federació de Joves Cambres de Catalunya, ens aprofitem d'un seguit de cursos interessantissims i econòmics. A més, ens proveeix de serveis comuns a totes les joves cambres, dóna la infrastructura adient per a les activitats que ens proposem, ens orienta en les qüestions burocràtiques i ens dóna el ritme necessari.

L'afiliació a la Jove Cambra ofereix reptes que fan la vida més valuosa, significativa. La Jove Cambra és una organització que dóna suport al principi de l'aprenentatge pràctic i moltes coses depenen de la disposició dels membres a buscar i aprofitar les oportunitats.

Pel que fa a l' ambient, la nostra dinàmica et dóna la possibilitat d'activar-te en temes il.lusionants. Perquè si tens il.lusió ... tens un futur.

 

Volem Amistat

Volem amistat amb persones d'altres llocs, altres procedències, amb altres vivències. Perquè som curiosos i volem aprendre. I sobre tot et volem a tu, per integrar-te a la nostra amistat. Vine amb nosaltres!!

La Jove Cambra de Girona som presents en els actes més rellevants a nivell internacional.

Amistat i col.laboració són la base de la nostra relació. Ens divertim i treballem junts, en un ambient dinàmic. Som com una gran família. Ens uneixen les activitats que duem a terme: formatives, lúdiques, cíviques i culturals.

La Federació de Joves Cambres de Catalunya publica cada mes les activitats de formació, lleure, esport i actes que organitza cada Jove Cambra a Catalunya. Tots els associats hi podem participar. L'oferta és enorme.

Volem Oportunitats

De la Jove Cambra s'ha dit que és l'associació de les oportunitats, perquè són tantes i tant variades que faria falta tota una vida per aprofitar-les. La majoria dels membres de la Jove Cambra escullen aquelles oportunitats que s'adapten millor a les seves necessitats i els ajuden a superar-se.

Les oportunitats que ofereix l'organització es classifiquen en quatre camps: individual, administratiu, comunitari, internacional i empresarial. En cada camp o àrea es porten a terme diferents projectes que ofereixen als membres oportunitats per aconseguir el seu desenvolupament.

Oportunitats individuals:
Les oportunitats de superació personal s'agrupen en el Camp d'Oportunitats Individuals. Tota una sèrie de cursos i seminaris organitzats i realitzats per formadors professionals i membres de la Jove Cambra ajuden als membres a ser millors oradors en públic, a desenvolupar les seves habilitats directives, a millorar les seves tècniques de comunicació i la seva superació personal.

Oportunitats comunitàries:
El Camp d'Oportunitats Comunitàries dóna als membres la possibilitat de treballar per al progrés de la seva comunitat. Els membres analitzen les necessitats de la comunitat i organitzen projectes destinats a satisfer-les. L'oportunitat de conèixer membres importants de la comunitat i del públic en general és un factor constantment present. Però l'oportunitat més valuosa d'aquest camp és la de fer una aportació concreta al nostre propi ambient, als nostres propis veïns. No solament els membres associats poden ser de gran utilitat per a les seves comunitats sinó que, a més a més, tenen en aquestes el taller idoni per posar en pràctica les habilitats que han adquirit en els cursos de superació personal i desenvolupament administratiu

Oportunitats internacionals:
Les oportunitats que ofereix la Jove Cambra en el camp internacional són veritablement impressionants. Gràcies a elles, els membres de l'organització poden adquirir una major consciència del que succeeix en altres indrets del món. El Camp d'Oportunitats Internacionals fa possible experiències directes amb diferents cultures i costums i ajuda així els seus membres a comprendre millor els ciutadans de tot el món. També contribueix a la pau mundial mitjançant amistats que transcendeixen les fronteres.

Oportunitats empresarials:
En el Camp d'Oportunitats Empresarials els membres poden intercanviar idees de negoci i realitzar transaccions comercials amb altres membres interessats, no solament dins de la Jove Cambra pròpia sinó en de tot el país i tot el món, amb una xarxa de vora 400.000 membres. A més a més, aquest camp d'oportunitats permet que la Jove Cambra contribueixi a millorar l'aspecte econòmic de la comunitat mitjançant projectes que augmentin la productivitat i l'eficiència dels negocis.La Jove Cambra ofereix, també, altres oportunitats que no estan limitades a cap camp específic com per exemple: intercanvi d'idees, activitats socials, valuosos contactes de negocis, tracte amb persones d'antecedents molt variats, etc.

 

Cerca

Xarxes socials

facebook facebook twitter

Institucions

cambra_comerc_girona.jpgconsell_juventut.jpgcreusantjordi.giffocir.jpglogogencatdepecofin.jpgpresidencia_juventut.jpg


Últimes noticies

Més vistes