Home Internacional Congrés Nacional

Congrés nacional

Correu electrònic Imprimeix PDF
Els membres de les Joves Cambres es reuneixen en diferents ocasions durant el transcurs de l'any. En cada trobada, seminari, assemblea o congrés, la Jove Cambra ofereix un ambient obert per al debat, on es prenen decisions, es comparteixen experiències, es realitzen amistats i s'obren noves portes al món d'oportunitats que representa la Jove Cambra.

Cada organització local planifica les reunions amb els seus membres. S'organitzen reunions de treball, sortides de caire lúdic i cultural, assemblees, etc.

A nivell de Catalunya les joves cambres es reuneixen cada cop que s'organitza algun esdeveniment nacional com ara assemblees (gener, maig-juny i octubre), el Fòrum de Joves Emprenedors (juliol), actes de lliurament de premis, etc i a en l'àmbit internacional, els membres de les Joves cambres tenen l'oportunitat de participar a acadèmies de formació, conferències d'àrea (juny) i congressos mundials (novembre) on es promou la formació, alhora que es gaudeix de la varietat cultural i les relacions humanes

Aquest 2006 el congres nacional es realitzara a Igualada durnant el 27, 28 i 29 d'octubre 2006

 

Cerca

Xarxes socials

facebook facebook twitter

Institucions

cambra_comerc_girona.jpgconsell_juventut.jpgcreusantjordi.giffocir.jpglogogencatdepecofin.jpgpresidencia_juventut.jpg


Últimes noticies

Més vistes